portfolio

Gaby van Nimwegen als actrice

Welkom, leuk dat je langs surft. Hier volgt een kleine selectie van 23 jaar tv en modellenwerk. Kijk gerust ook naar de biografie voor verdere aanvulling. Please visit gabyvannimwegen.com for the English version.

Gaby van Nimwegen model presentrice

Op 17 jarige leeftijd is Gaby begonnen met werken als model voor modellenbureaus. Naast sporten was dit één van haar favoriete bezigheden. Vanaf die tijd is zij te zien in diverse modecatalogussen, onder andere in Nederland en Duitsland.

Gaby van Nimwegen

Gaby heeft de afgelopen 23 jaar naast haar tv werkzaamheden veel als model gewerkt. Al op jonge leeftijd werkte zij in binnen en buitenland voor diverse merken en ontwerpers.

Gaby van Nimwegen model, Miss Nederland, presentarice RTL

Op 20 jarige leeftijd vertrok zij naar Milaan voor haar werk als model. In de jaren daarna werkte zij veel voor modebladen en liep modeshows in binnen en buitenland.

Gaby van Nimwegen Presentatrice RTL

Buiten haar werkzaamheden als model is Gaby al op jonge leeftijd begonnen met presenteren. Haar eerste presentatie werkzaamheden begonnen tijdens de Miss World verkiezing in Zuid Afrika. Daar presenteerde zij een special over de Miss World verkiezing voor de Zuid Afrikaanse zender M Net. Ook presenteerde zij samen met Miss Duitsland een item over de verkiezing voor de Duitse zender Pro 7.

Gaby van Nimwegen Miss Nederland

Na haar tv optredens als Miss Nederland wordt zij gevraagd door Joop van den Ende om als presentatrice voor de Nederlandse tv te komen werken. In de jaren daarna presenteerde zij veel verschillende spelprogramma’s.

Gaby van Nimwegen presentatrice Lijn 4 RTL

Buiten het presenteren bij de zenders Yorin, Veronica, RTL 4 en 5 en SBS , was Gaby ook lange tijd te zien als actrice in verschillende series in Nederland.

Gaby van Nimwegen Arubaanse nieuws

Ook in het buitenland is Gaby vele jaren te zien als presentatrice. Zo presenteerde zij voor de Venezolaanse zender The Sun Channel een reisprogramma. Ook presenteerde zij op Aruba het Arubaanse nieuws in het Nederlands.

Gaby van Nimwegen presentatrice Arubaanse nieuws

Bij het Arubaanse nieuws verzorgde Gaby niet alleen de presentatie maar was zij ook betrokken bij de productie.

Werk Gaby van Nimwegen presentatrice RTL, SBS, Net 5, Veronica, Miss Nederland, actrice.

Na vele jaren in het buitenland te hebben doorgebracht is Gaby sinds 2013 weer terug bij RTL. Naast haar presentatiewerkzaamheden heeft zij ook achter de schermen de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als producer. Zij is betrokken geweest bij het ontwikkelen van diverse tv-formats. Het aansturen van teams en het begeleiden van projecten is één van haar favoriete bezigheden. Gaby heeft buiten haar tv werkzaamheden diverse psychologie opleidingen gevolgd aan verschillende universiteiten.